Nota: El document original és més nou que aquesta traducció.

Accedint a la bitàcola del sistema de seguiment d'errors

Accedint als informes d'error actius

Cada missatge rebut o enviat pel sistema de processament d'errors queda reflexat en la bitàcola i està disponible de diverses formes.

El mètode d'accés principal és usant les pàgines web. Mireu els formularis de consulta en la pàgina principal del BTS en https://bugs.debian.org/

Aquest és un servidor de correu que pot enviar reports d'error per correu en text pla sota demanda. Per a usar això envieu la paraula help com a únic contingut d'un correu a request@bugs.debian.org (l'Assumpte del missatge serà ignorat), llegiu les instruccions en la World Wide Web o en el fitxer bug-log-mailserver.txt.

Accedint als informes d'error arxivats

Cada informe d'error que es tanca queda arxivat després de 28 dies de rebre l'últim missatge relacionat. Això significa que després no serà possible accedir-hi o canviar-ne res usant el robot de control i de servei. Tanmateix els informes encara estaran accessibles per a veure'ls.

Podeu cercar l'informe d'error en l'arxiu usant els formularis WWW de https://bugs.debian.org/, simplement seleccioneu l'opció «errors arxivats».

Noteu que l'arxiu no conté molts dels informes d'error antics ja tancats, sols els que estan per sota dels #40000, aproximadament.

Accedint a la informació crua dels informes d'error

Si necessiteu obtenir la informació crua usada per el sistema de seguiment d'errors, podeu fer una replica de bugs-mirror.debian.org usant «rsync». Els mòduls rellevants són bts-spool-db (per al gestor de cues dels informes d'error actius), bts-spool-archive (per als informes d'error que han estat tancats fa temps i per tant arxivats) i bts-spool-index (per als fitxers índex dels informes d'error).

En el moment d'escriure aquest text, el gestor de cues dels informes d'error ocupa al voltant dels 2.5 GiB i el gestor de cues arxivat ocupa al voltant dels 10 GiB. Si només necessiteu una mostra per a fer proves, si us plau considereu descarregar només part del gestor de cues actiu en comptes de descarregar-lo tot sencer.

Si us plau no tingueu en compte els fitxers *.status en els gestors de cues dels informes d'error, ja que són obsolets, només per a motius de compatibilitat, i seran esborrats en algun moment en el futur. Useu en comptes els fitxers *.summary.


D'altres pàgines del BTS:


Debian BTS administrators <owner@bugs.debian.org>

Debian bug tracking system
Copyright © 1999 Darren O. Benham, 1997, 2003 nCipher Corporation Ltd, 1994-1997 Ian Jackson.